Τοποθεσία

Το Kedrissos Hotel είναι χτισμένο σ’ ένα γραφικό λόφο, με καταπληκτική θέα στο Κρητικό πέλαγος και την πανέμορφη πόλη των Χανίων,

Αποστάσεις
2km από την πόλη των Χανίων
15km από το Αεροδρόμιο Χανίων
9km από το λιμάνι της Σούδας
52km από τον Μπάλο
52km από την παραλία Φαλάσσαρνα
73km από την παραλία Ελαφονήσι
42km από φαράγγι της Σαμαριάς
141km από τον Αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού

Νέα Χώρα

Η Νέα Χώρα ήταν το πρώτο σύγχρονο τμήμα των Χανίων που χτίστηκε έξω από το ενετικό οχυρωματικό τείχος στις αρχές του 18ου αιώνα. Κατά μία έννοια είναι το παλαιότερο τμήμα της σύγχρονης πόλης. Η Νέα Χώρα διαθέτει ένα ψαρολίμανο και μια καλή αμμώδη παραλία που είναι δημοφιλής στους κατοίκους της περιοχής. Είναι στην πραγματικότητα η παραλία της πόλης των Χανίων και είναι ωραία.

Ο μικρός δρόμος που τρέχει κατά μήκος της παραλίας είναι γεμάτος καφετέριες και -κυρίως-εστιατόρια με ψάρια και θαλασσινά. Υπάρχουν επίσης μερικά ξενοδοχεία. Η περιοχή δεν είναι τόσο γνωστή στους τουρίστες, αλλά είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για να μείνετε στην παλιά πόλη: έχετε μια παραλία στο κατώφλι σας, χώρο στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας, μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια ψαριών στην πόλη και είστε μόνο 10 λεπτά με τα πόδια (περπατώντας κατά μήκος της θάλασσας) από το ενετικό λιμάνι και το κέντρο της Παλιάς Πόλης.

Χρυσή Ακτή

Μόλις 2.5 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων και 700μ από το ξενοδοχείο, βρίσκεται η παραλία Χρυσή Ακτή. Μια πανέμορφη παραλία, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, με χρυσαφένια άμμο. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε κόλπο, την μετατρέπει αυτόματα και σε απάνεμη κυρίως στους βορεινούς ανέμους.

Η Χρυσή Ακτή θεωρείτε ως μια από τις πιο καλά οργανωμένες παραλίες των Χανίων, γιατί προσφέρει πολλές υπηρεσίες και προϊόντα. Ανάγκες όπως ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντουζιέρες, ναυαγοσώστη, θαλάσσια σπορ, καφετέριες και παιδική χαρά, καθιστούν την Χρυσή Ακτή έναν ιδανικό προορισμό για οικογένειες με παιδιά.

Άγιοι Απόστολοι

Τέσσερα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων και 900μ από το ξενοδοχείο, βρίσκεται το τουριστικό θέρετρο, Άγιοι Απόστολοι. Είναι μια τουριστικά ανεπτυγμένη περιοχή που φιλοξενεί δεκάδες επιχειρήσεις όπως μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες αλλά και μικρότερα καταλύματα, εστιατόρια και καφετέριες.

Η περιοχή είναι πολύ γνωστή και για τις παραλίες της, καθώς στην περιοχή εκτείνονται δυο χερσόνησοι με αποτέλεσμα να δημιουργούν 3 κόλπους – παραλίες ιδανικές για οικογένειες με παιδιά καθώς είναι απάνεμες, ρηχές και καλά οργανωμένες.

Πάνω στην καταπράσινη (από το άλσος) χερσόνησο, δεσπόζει το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων που έχει δώσει το όνομά του στην περιοχή.

Το πάρκο, οι λόφοι και τα πεύκα το καθιστούν την παραλία των Αγίων Αποστόλων ιδανικό προορισμό για αυτούς που αγαπούν την πεζοπορία και την φύση και για οικογένειες με παιδιά.

Translate »