Εστιατόριο

Στο εστιατόριο του Kedrissos Hotel μπορείτε να απολαύσετε τα 3 γεύματα της ημέρας με θέα την πισίνα και τους ολάνθιστους κήπους. Ο έμπειρος σεφ και όλη η ομάδα της κουζίνας σερβίρουν δελεαστικά πιάτα εμπνευσμένα από την κρητική και μεσογειακή κουζίνα με σύγχρονες επιρροές έτοιμα να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.
Η μέρα σας ξεκινάει δυναμικά και όμορφα με μία επίσκεψη στον πλούσιο πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου μας, δίνοντας σας την απαραίτητη ενέργεια να εξερευνήσετε τις ομορφιές που σας προσφέρουν τα κοσμοπολίτικα Χανιά.
Για το μεσημεριανό σας γεύμα επιλέξτε από τον πλούσιο κατάλογο ελαφριά σνακ και φρέσκες σαλάτες, συνοδεύοντας το αναψυκτικό ή τη μπύρα σας συνεχίζοντας την χαλάρωση που σας προσφέρουν τα αστραφτερά νερά της πισίνας και οι τριγύρω κήποι γεμάτοι με ανθισμένα λουλούδια.
Για το δείπνο σας παραδοθείτε στη μαγεία των ντόπιων κρητικών προϊόντων αλλά και στη διεθνή κουζίνα ανάλογα με τη διάθεση σας επιτρέποντας μας να σας προτείνουμε από τη λίστα μας το πιο κατάλληλο κρασί που θα συνοδεύσει το φαγητό σας.
Το εξαιρετικό μας εστιατόριο διαθέτει ένα υπέροχο μείγμα κρητικής, μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, με την υπόσχεση κάθε πιάτο να έχει τέλεια εκτέλεση ενθουσιάζοντας τις αισθήσεις σας.

Translate »