ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ

ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

DISCOVER ENJOY

DREAM HOLIDAY

TO LIVE IS TO TRAVEL

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ

ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΤΕ

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ

Ηρεμία και Όμορφη Θέα

Kedrissos Hotel

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Το Kedrissos Hotel είναι ο τελικός προορισμός σας για να περάσετε τις διακοπές σας στα Χανιά. Με ιδιαίτερη φροντίδα, ικανοποιούμε τα αιτήματα και τις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχοντας τους όλες τις απαραίτητες ανέσεις σύμφωνα με τις παροχές του ξενοδοχείου μας.

Το Kedrissos Hotel είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, το οποίο επί σειρά ετών έχει προσφέρει απλόχερα στους επισκέπτες του την εμπειρία της μοναδικής Κρητικής φιλοξενίας.

Καθαρό και όμορφο περιβάλλον, φιλικό και ζεστό προσωπικό είναι μερικά από τα στοιχεία που το Kedrissos Hotel λαμβάνει υπόψη καθημερινά θέτοντας τις βάσεις μίας χρόνιας εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες του και στη συνέχεια, φίλους του όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Kedrissos Hotel είναι χτισμένο σ’ ένα γραφικό λόφο, με καταπληκτική θέα στο Κρητικό πέλαγος και την πανέμορφη πόλη των Χανίων, δίνοντας σας την ευκαιρία να απολαύσετε το μαγευτικό τοπίο της Κρητικής Γης και να χαθείτε στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας!

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ιδανική τοποθεσία και ένα σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε πανέμορφα τοπία, ορεινά παραδοσιακά χωριά, φημισμένα φαράγγια, κατάφυτες πεδιάδες και ατέλειωτες παραλίες με κρυστάλλινα νερά!

Το ιστορικό νησί της Κρήτης σας καλωσορίζει και σας προσφέρει με τον πιο γενναιόδωρο και απαράμιλλο τρόπο τους φυσικούς του θησαυρούς.

Περισσότερα

ΔΙΑΜΟΝΗ

ΜΕ ΘΕΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Το Kedrissos Hotel θα καλύψει όλες τις απαιτήσεις σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, είτε μας επισκέπτεστε μόνοι σας, με την οικογένειά σας ή τον σύντροφό σας. Το ξενοδοχείο μας διαθέτει κομψά κατάλυματα σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

SEA VIEW

ACCOMMODATION

Kedrissos Hotel will cover all your requirements during your stay, whether you visit us alone, with your family or your partner. The hotel features an elegant accommodation designed to meet your ne

Τι λένε για εμάς

“Πολύ ωραίο ξενοδοχείο σε προνομιακή τοποθεσία έξω από τα Χανιά. Προσεκτική και ευγενική εξυπηρέτηση, υπέροχο φαγητό στο εστιατόριο με κατάλληλα κρέατα και ψάρια. Ωραία πισίνα. Ο δωρεάν χώρος στάθμευσης βοηθά πολύ, αφού ο χώρος στάθμευσης στα Χανιά είναι πολύ δύσκολος.”

Marcos R

Εγγραφή στις ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ μας

tripadvisor
booking
expedia
Translate »